LEDIGA JOBB

För att kunna söka jobb måste du vara verifierad på våran discord

Journalist

Stambladet söker journalister. Om du är intresserad av. Anmäl intresse via jobb@stambladet.se

Det finns inga mer lediga jobb att visa

YRKEN

Hovra eller tryck på yrkerna för mer information

Att vara taxiförare innebär att man dagligen träffar många människor.

Att vara taxiförare är ett serviceyrke. Man möter dagligen många passagerare och det är viktigt att kunna anpassa sig efter situationen och bemöta passagerarna på ett trevligt sätt.

Som polis arbetar du för att skapa trygghet och ordning i samhället och för att bekämpa brottslighet.

Arbetsuppgifterna inom polisen är väldigt varierande. Det finns möjlighet att jobba inom en rad olika områden och även vidareutbilda sig till olika specialistkompetenser som polis.

Väktare åker eller går runt till olika kunder och bevakar exempelvis industrier, kontorslokaler, varuhus och byggarbetsplatser mot brand, stöld och skador och jobbar ofta natt.

Securitas har även ordningsvakter som har mer befogenheter.

Att vara journalist / reporter är så mycket mer än att skriva för en tidning, jobba inom TV, radio eller andra berättande medier. God journalistik tar avstamp i ett gott förarbete där journalisten är påläst i ett ämne eller kanske intervjuar en person med syfte att berätta en historia eller förmedla kunskap.

En bilförsäljare säljer bilar till privatpersoner eller företag.

Som bilförsäljare måste du lyssna på och sätta sig in i kundens behov. För att ge information behöver du även kunna en hel del om bilarna som säljs.

Bilmekaniker / fordonsmekaniker, gör felsökningar, service och reparationer på bilar, motorcyklar och andra fordon.

Fordonsmekaniker är ett samlingsnamn för alla som analyserar, reparerar och utför service och underhåll på fordon och arbetsmaskiner.

Är du sugen på att jobba på en bilverkstad med fokus på att optimera och uppgradera samt modifiera fordon. Då kanske Redline är yrket för dig

Att vara pilot, trafikflygare, innebär mycket mer än att flyga flygplan. Redan före flygningen ska bland annat färdplanen tas fram. För att färdplanen ska bli korrekt samlar du in information om antalet passagerare, lastens vikt, vilket väder det är på de ställen planet ska passera med mera.

Som ambulanssjukvårdare är du en del av ett team som tar hand om personer som drabbats av akuta sjukdomar eller olycksfall. Patienten ska undersökas och ges behandling innan och under transporten till sjukhuset.