INTERVJU: Stammens äldsta bo Per-Åke

Vi har intervjuat Per Åke som  är 72 år gammal och den äldste Stammen bon som har bott här sedan 1938. Per Åke var en av de passagerare som flög med Stamresor här om dagen. Vi ställde några frågor till Per Åke.

Per-Åke

Vad har du varit med om i livet?

Jag har bland annat varit soldat under kalla kriget sedan har jag varit Rallyförare, vunnit VM i Rullatorrace och Världsmästerskap i Rally.

Per-Åke

Vad brukar du göra på fritiden?

Jag brukar spela golf på sommaren sedan brukar jag gå runt och prata med människor och gör det som en vanlig pensionär brukar göra. Sedan om jag orkar brukar jag åka till Skroten och jobba en gång per dag sedan brukar jag köra buss.

Per-Åke

Per Åke berättar även om hur han tycker att staten fungerar här på stammen där han säger. Jag blir misshandlad eller slagen väldigt ofta men jag vet inte  riktigt varför. Per Åke säger även att han tycker polisen arbetar väldigt bra förutom att de är dåliga på att gripa gärningsmän. 

Per Åke säger att han behövde vänta i 20 minuter på planet men det kom aldrig fast han åkte till flygplatsen men chefen för Stamresor. Men han tycker fortfarande att det är ett bra företag trots att allt sådant hände.

Vad är dina drömmar?

Mina drömmar är att äga en gammal Cadillac och att tjäna miljoner säger Per-Åke

Per-Åke

Prenumerera på Stambladet

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *