Brand lilla banken, torget


En kraftig brand bröt ut på torsdag vid Lilla Banken på torget. Polis och räddningstjänst var snabbt på plats för att släcka branden och säkra området. Branden startade vid 18.30-tiden och flera personer ringde till räddningstjänsten för att larma om branden.

Tjock rök steg upp från byggnaden och flammorna slog ut från fönstren, vilket orsakade oro bland de närboende. Polisen har ännu inte kommenterat brandens orsak, men det finns spekulationer om att den kan ha startat på grund av en elektrisk kortslutning.

Räddningstjänsten lyckades släcka branden efter ungefär en timme, men byggnaden har fått omfattande skador. Ingen person uppges ha skadats i branden, men flera personer fick evakueras från närliggande byggnader. Polisen har säkrat området och har påbörjat en utredning för att fastställa brandorsaken. ”Vi är tacksamma för att ingen kom till skada i branden och vi arbetar nu tillsammans med polisen för att fastställa orsaken”, säger en talesperson för räddningstjänsten.

Enligt vittnen på platsen var räddningstjänstens snabba insats avgörande för att begränsa skadorna. ”De var fantastiska och agerade snabbt för att släcka branden. Vi är tacksamma för deras modiga insats”, säger en person på platsen. Polisen uppmanar allmänheten att vara försiktig och att undvika området kring Lilla Banken tills utredningen är klar.

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *